Dag två

Söndag: Vi vaknade, någorlunda utvilade runt tio och hjälptes då åt att göra en riktig brakfrukost. Eller det blev snarare en brunch för vi var inte klara för än runt 11-11.30. Vi gjorde blueberry pancakes (låter mycket godare på engelska) men lönnsirap, mackor, peanut butter, äggröra, kaffe, juice och någon bönröra som en av killarna hade med sig. Riktigt smarrigt och godas var såklart pannkakorna!
Efter brunchen degade vi lite i soffan, lyssnade på musik (dom hade ovanligt bra musiksmak för att vara härifrån. Inte för att jag är fördomsfull eller så!) och snackade.
Sen tog vi med hundarna och gick på en liten hajk runt ön. Vi gick ner till stranden och sen upp på ett berg. Otroligt fint var det! Gills bror gillar tydligen alltid att vara crazy när han är på Bowen. Han tycker det är lite som Las Vegas "What happens in vegas stays in vegas", så han gick runt i en tomtemössa och bar överkropp hela helgen. Haha kul kille!
Efter hajken chillade vi lite till och sen städade vi ut huset innan vi åkte och köpte en varmchoklad med vispgrädde medans vi väntade på färjan.
Grymt bra helg helt enkelt!
Familjen Wrights stuga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0