Ny vecka!

Känns lite sådär att min statistikkurva just nu enbart går neråt och jag som inte ens bloggat i en vecka! Men som tur är har jag några trogna läsare och jag har kanske haft min tid i rampljuset?!
I lördags när jag mötte Dan sa han "Nämen är det inte bloggerskan" och det första (efter HEJ PUPPY!! såklart) Petter sa till mig idag var "Det här kommer väl upp på bloggen hoppas jag?!". Så jag ska allt fortsätta blogga för mina trogna läsares skull. Hahah! 

På tal om Petter så var han och jag och klättrade idag på Karbin. Väldigt kul det där med klättring tycker jag. Nu ska jag grönt kort tror jag så att även jag kan säkra så att Petter också får klättra lite nästa gång. När mina armar dog (vilket var efter pinsamt kort tid) så lattja Petter lite på de nya väggarna och sen drog vi hem och åt.

Det känns som att jag planerar mina dagar väl, för direkt efter maten åkte jag till stan för att fika med Sonia. Sonia och jag gick i samma klass från bamseklass (även kallat sexårs) till femman och jag har i princip inte träffat henne sen dess. Vi hade jättetrevligt och började prata om den gamla goda tiden och samtalsämnet kom snabbt in på våran lilla men ack så framgångsrika sångkarriär. Det är nämligen så, för er som tycker jag sjunger falskt (läs Anna Ljung) att jag har sjungit i kör och "turnéat" runt. Något att skriva på CVt kanske?
Kören hette ministrålarna och det var vi som sjöng dagens visa på barnpogrammet förr om ni kommer ihåg det. Men av någon konstig och väldigt oklar anledning fick jag och Sonia aldrig sjunga dagens visa. Det finns förmodligen två alternativa svar på detta. Nummer ett är att vi var för fula och stora (de ville bara ha små söta tvååringar som knappt kunde snacka och än mindre sjunga) och alternativ nummer två är att vi sjöng falskt. Jag vet faktiskt inte vilket som är värst! Vi insåg i alla fall piken efter ett tag och slutade.
Hur som helst har jag bildbevis, men först lite bilder från idag.


En upp och ner vänd vägg. Krävs nog lite mer träning innan jag klarar den.Men Petter var duktig!


Ser ni hur fokuserad jag är?!Sonia minns du?: "Ta nu bussen i från slussen till Vallentuna där du ser ett gäng med tackter...?" ;)


XOXONU BLIR DET FEST!


Idag är det ingen vanlig dag...För de är Karros födelsedag Hurra hurra hurra!
Jättegrattis kexet, du är guld värd och en av mina bästa vänner:)


Lördag!

Har precis fattat hur man kan se statistiken över hur många som läser bloggen och till min förvåning var det 76 unika sidvisningar igår. Känn på den du Elin!!
Det var hur som helst väldigt trevligt hos Hanna igår. Vi lagade röding med svampsås, åt äppelpaj och åkte och köpte godis till vårt solsidan maraton. Skön serie det där! Vi plöjde igenom 7 stycken avsnitt innan båda somna i soffan och vaknade av att skivan tog slut vid typ kvart i två.
Imorse åkte Hanna in mot stan för att jobba och jag åkte (dra på trissor) till västerhaninge för att orientera. Jag gick/joggade Ö8, fick ont i knät efter halva men är ganska nöjd ändå. Sen åkte vi till surehof och fikade och nu är Pia och Anders på middag. Jag har även påbörjat efterrätten till Karros födelsedagsmiddag imorgon. Hon skickade nämligen ut ett inbjudningssms där det stod något i stil med "Johanna är hemma hela helgen och gör efterätten så det blir kanon". Prestationsångest, javisst!
Eftersom jag anser att en blogg med bara text och inga bilder är en väldigt tråkig som ingen orkar läsa så lägger jag upp lite bilder från dagen:)Beslutsångest

Det har verkligen varit många bud om just den här helgen. Först var planen att jag skulle springa lång-SM i värmland men i och med min motivationsbrist plus värk i knät så skippade jag det. Då tänkte jag "ja men då kan jag ju åka till Eksjö och gå på stadsfesten istället" men sen blev helt plötsligt planen att gå på Popaganda (som är en festival i Stockholm för alla som inte vet) istället. MEN nu sitter jag här, jag ska varken till värmland, Eksjö eller gå på Popaganda utan jag ska hem till fröken Carlsson och mysa. Vilket är minst lika bra som de andra förslagen, om inte bättre!
Idag har jag hunnit med mycket för att vara jag nu för tiden (har nämligen tagit slappning till en helt ny nivå på sistone). Jag har varit hos läkaren, lunchat med mamma, suttit på banken en timma (när jag kom dit var det nämligen 60 nummer före mig, jippi!) och tagit tag i min ekonomi, gått ärenden till mamma, hämtat paket på posten OCH börjat på mina studenttackkort. Inte illa pinkat!
Nu ska jag som sagt hem till Hanna och hänga:)

XOXO


KÖÖRKORT!

Grattis fina Sara (och John såklart) till körkortet. Fan vad grymma ni är!


Nu har även jag trillat ner i bloggträsket!

Nu har jag precis som alla andra fjortisar skaffat en blogg! Den ska fungera lite som en resedagbok under mitt halvår i Kanada. Men jag tjuvstartar lite redan nu!


RSS 2.0